De ce ne aleg și ne recomandă mai departe clienții noștri

Va descriem câteva din proprietățile produselor noastre în partea de mai jos. Vă stăm la dispoziție cu răspunsuri la orice întrebări tehnice aveți.

Izolație termică eficientă

Rezistența ridicată la transmisia termică este realizată datorită faptului că cele mai fine fibre de vată minerală împletite rețin o cantitate mare de aer în interiorul materialului.

Rezistență la foc

Datorită rocile bazaltice gabbro, toate produsele sunt non-inflamabile. Temperatura de topire a fibrelor depășește 1000 ºC, ceea ce face posibilă utilizarea produselor din vată minerală bazaltică într-o gamă largă de temperaturi de funcționare.

Izolație fonică puternică

Produsele au raporturi ridicate de absorbție a sunetului într-o gamă largă de frecvențe, ceea ce scade nivelul zgomotului aeropurtat și de impact în diferite structuri de izolație fonică: partiții, podele și altele.

Impermeabilitatea la apă

Toate materialele de izolație termică pe bază de vată minerală bazaltică sunt tratate cu agenți de impermeabilitate la apă, care oferă izolației proprietăți hidrofuge.

Permeabilitatea vaporilor

Permeabilitatea vaporilor la materialele pe bază de vată minerală bazaltică este ridicată, acestea nu rețin umezeala (creată de activitățile umane) care vine din incintă sub formă de vapori. Izolația termică rămâne uscată întotdeauna.

Stabilitate dimensională

Pentru conservarea formei, grosimii și pentru fixarea sigură a materialului pe structură, materialele de izolație termică trebuie să aibă o stabilitate dimensională ridicată. Această proprietate asigură o izolație fiabilă și durabilă fără pierderea calității în timp.

Așteptăm să vă răspundem la orice întrebare

Vă rugăm să completați formularul de mai jos sau să ne dați un telefon.

Ultimele lucrări din portofoliul Rikko Steel

Câteva din lucrările cu care ne mândrim din portofoliul RIkko Steel. Vă așteptăm și pe dvs. să vă alăturați cu proiectul dvs.

IMG-20160324-WA0013
ByRikko Steel Apr 6, 2016

Hală de producţie

Locaţia Oraşul: Aiud Judeţul: Alba Zona: Centru Beneficiar: SC TRUTZI SRL Aplicator: SC BFA QUALITY SRL Produse utilizate :

IMG_0026
ByRikko Steel Apr 5, 2016

Complex Brintex

Locaţia Oraşul: Braşov Judeţul: Braşov Zona: Centru Produse utilizate : Polyelast 4,5 kg/m² Suprafaţă : 6.200 m² &

IMG_0088
ByRikko Steel Apr 5, 2016

Hală

Locaţia Oraşul: Braşov Judeţul: Braşov Zona: Centru Aplicator: SystemBau Sps Ploiești Produse utilizate : Termohidroizola

IMG_0399
ByRikko Steel Apr 5, 2016

Terasă bloc

Locaţia Strada: C. Bucureşti 80 şi 82 Oraşul: Braşov Judeţul: Braşov Zona: Centru Produse utilizate : Polyelast 4'5 kg/m