skip to Main Content
Acoperiş Tip Terasă – Trafic Ocazional

Acoperiş tip terasă – trafic ocazional

Respectarea şi proiectarea corespunzătoare a unui acoperiş tip terasă are efecte benefice în privinţa duratei de viaţă a clădirii şi reducerii pierderilor de energie. Acest proiect trebuie realizat de către specialişti, care vor ţine cont de condiţiile concrete ale clădirii. Partea principală a construcţiei unui acoperiş plat o reprezintă proiectarea optimă precum şi construirea corespunzătoare a izolaţiei termice, dar şi protecţia împotriva influenţelor factorilor externi. Grosimea optimă şi metoda de aplicare a izolaţiei termice au la bază calculul pierderilor de căldură. Din calcul reiese şi gradul de condens al vaporilor de apă, conform căruia, ulterior, se va determina şi tipul foliei cu rol de barieră contra vaporilor de apă.

Pentru acoperişurile tip terasă se recomandă utilizarea materialelor dure, cu o rezistenţă la compresiune adecvată. Plăcile de acoperiş rigide din vată minerală bazaltică sunt concepute pentru următoarele tipuri de structuri:
– acoperişuri din structură metalică cu profile de tablă trapezoidală, beton monolit, elemente prefabricate sau alte structuri de susţinere, cu ancorare mecanică sau lipite cu adeziv (construcţii noi sau renovate)
– acoperişuri din panouri termoizolante
– acoperişuri verzi cu strat vegetal extensiv (cu sarcină de până la 400 kg/mp).

Produsele din vată minerală bazaltică Technonicol sunt potrivite pentru diverse variante structurale de acoperişuri tip terasă. Diferitele tipuri de produse prezintă caracteristici excelente cu privire la siguranţa la foc, la transferul căldurii şi la izolarea acustică. Fiecare produs are o caracteristică diferită, unică, care se recomandă unei anumite utilizări. De aceea, este important să se folosească produsul corespunzător tipului de trafic al acoperişului tip terasă: cu trafic, fără trafic sau trafic ocazional.

Produse

Technoroof

Technoroof N

Technoroof V

Technoroof Vent

MEMBRANA BITUMINOASA, MEMBRANA PVC , MEMBRANA TPO/FPA, BARIERA DE VAPORI

Pentru detalii si oferta de pret va rugam completati formularul de contact:

Lasă un răspuns