skip to Main Content
Acoperişuri înclinate

Acoperişuri înclinate

Acoperişurile înclinate sunt cea mai obişnuită soluţie pentru clădirile rezidenţiale, însă sunt utilizate frecvent și in construcții nerezidenţiale. Totuși 20% din pierderile de energie ale unei case se întamplă prin acoperiş.

Izolarea acoperișurilor înclinate cu materialele Technonicol aduce avantaje majore: cresterea indicelui de izolare termică și fonică, protecție la incendiu, durabilitate în timp şi o aplicare simplă.

Scopul principal al izolării termice a acoperișurilor înclinate este protecţia împotriva efectelor externe – ploaie, zăpadă şi vânt. Panta acoperişului asigură scurgerea apei de ploaie şi a zăpezii topite. Mărimea pantei variază în funcţie de cerinţele tipurilor de acoperire specifică.
Cerinţele actuale pentru performanţa termică a clădirilor, stabilitate pentru condiţii de iarnă/vară, siguranţă la foc şi protecţie la zgomot, obligă la o proiectare şi instalare corectă a izolaţiei în acoperişurile înclinate. Izolaţia poate fi montată în mai multe moduri: peste căpriori, între căpriori şi sub căpriori.

Produse

Technolite

Pentru detalii si oferta de pret va rugam completati formularul de contact:

Lasă un răspuns