skip to Main Content
Membrane Bituminoase APP 0

Membrane bituminoase APP 0

ECOFLEX este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP) de inalta calitate, având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse longitudinal, sau împâslitura de fibra de sticla, armata longitudinal cu fibra de sticla rasucita (V).

Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate.

Membranele ECOFLEX P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.

Membranele ECOFLEX V si VA ofera foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat de baza sau strat final în lucrarile bi- sau multistrat (V + PA sau P+ VA).

Membranele ECOFLEX PA si ECOFLEX VA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.

Domenii de utilizare: lucrari de complexitate usoara, acoperisuri plane pe structura de beton, fundatii, bariere de vapori, etc.

Produse
0⁰ APP ECOFLEX V 2.0 kg/m2 V 2.6 kg/m2 V 3.0 kg/m2
0⁰ APP ECOFLEX VA 3.5 kg/m2 VA 4.0 kg/m2 VA 4.5 kg/m2
0⁰ APP ECOFLEX P 3.0 kg/m2
0⁰ APP ECOFLEX PA 4.0 kg/m2 PA 4.5 kg/m2

 

Pentru detalii si oferta de pret va rugam completati formularul de contact: