skip to Main Content
Otel Beton

Otel beton

Otelul este incorporat in asa fel incat cele doua materiale sa actioneze impreuna ca forte rezistente. Tijele de otel, barele sau firele din otel de armare absorb forta de tractiune, forfecare si, uneori, eforturile de compresiune intr-o structura de beton.

Betonul curbat nu rezista cu usurinta solicitarilor de tractiune si de forfecare cauzate de vant, cutremure, vibratii si alte forte si, prin urmare, este inadecvata in majoritatea aplicatiilor structurale. in cazul betonului armat, rezistenta la tractiune a otelului si rezistenta la compresiune a betonului actioneaza impreuna pentru a permite membrului sa sustina aceste solicitari pe o distanta considerabila. Inventia de beton armat in secolul al XIX-lea a revolutionat industria constructiilor, iar betonul a devenit unul dintre cele mai comune materiale de constructie din lume.

Otelul beton a devenit astazi indispensabil in orice tip de constructie care se doreste a fi de lunga durata, iar noi va oferim acest tip de material pentru constructii la un pret avantajos.

Pentru detalii si oferta de pret va rugam completati formularul de contact: