skip to Main Content
Pereţi De Compartimentare

Pereţi de compartimentare

Pereţii interiori au o varietate largă de funcţii şi trebuie să respecte o gamă de parametri tehnici de constructie. Cei mai larg răspândiţi sunt pereții de compartimentare – pereţii neportanți, uşori, din gips-carton, care nu fac parte din structura de rezistență a casei – pe care se aplică un material din fibră minerală. Pentru aceștia, pe lângă rezistenţa mecanică şi stabilitate, directivele legale stipulează cerinţe referitoare la izolare termică si fonică si rezistenţă la foc.

Materialele de izolare Technonicol, în combinaţie cu sistemele din gips carton, asigură o gamă largă de alternative care permit obţinerea unor parametri excelenţi în ceea ce priveşte izolarea fonică (indicele Rw de reducere a sunetului aeropurtat), izolare termică (coeficientul de transfer al căldurii U) şi rezistenţa la foc (EI).

Materialele Technonicol pot fi utilizate pentru instalări noi sau suplimentare, ca umplutură pentru pereţi de compartimentare noi sau existenţi. Aplicarea materialelor de izolaţie Technonicol la construirea pereţilor de compartimentare duce la îmbunătăţirea întregii izolaţii fonice, izolaţii termice şi proprietăţilor de protecţie la foc.

Produse

 

Technolite

 

 

Technoacoustic

Pentru detalii si oferta de pret va rugam completati formularul de contact:

 

Lasă un răspuns