skip to Main Content
Membrane Bituminoase SBS – 10

Membrane bituminoase SBS – 10

MIDA STANDARD este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse longitudinal, sau împâslitura de fibra de sticla armata longitudinal (V).

Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, adezivitate, elasticitate, flexibilitate la rece (-10⁰C), durabilitate.

Membranele MIDA STANDARD P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.

Membranele MIDA STANDARD PA si MIDA STANDARD VA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei.

Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.

Membranele MIDA STANDARD P si MIDA STANDARD V sunt fabricate cu finisaj de nisip sau folie PE pe fata superioara.

Partea inferioara a membranelor MIDA STANDARD este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.

Domenii de utilizare: lucrari de complexitate medie si mare, acoperisuri plane si curbe pe structura metalica, lucrari hidrotehnice etc.

Produse
-10⁰ SBS MIDA STANDARD PV S3 SBS P 3.0 mm
-10⁰ SBS MIDA STANDARD PV S3 SBS P 4.0 mm
-10⁰ SBS MIDA STANDARD V70 S30 SBS V 3.0 kg
-10⁰ SBS MIDA STANDARD V70 S40 SBS VA 4.0 kg

 

Pentru detalii si oferta de pret va rugam completati formularul de contact: