skip to Main Content
Membrane Bituminoase SBS -20

Membrane bituminoase SBS -20

MIDA este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P), armata cu fibre de sticla rasucite dispuse longitudinal.

Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelenteîmpotriva îmbatrânirii, adezivitate, elasticitate, flexibilitate la rece (-20⁰C), durabilitate.

Membranele MIDA P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.

Membranele MIDA PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale.

Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.

Membranele MIDA P sunt fabricate cu finisaj de nisip sau folie PE pe fata superioara.

Partea inferioara a membranelor MIDA este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.

Domenii de utilizare: lucrari de complexitate medie si mare, acoperisuri plane si curbe pe structura metalica, lucrari hidrotehnice etc.

Produse
-20⁰ SBS MIDA BASE PV S4 P 4.0 mm (5.0 kg)
-20⁰ SBS MIDA TOP PV S4 PA 4.0 mm (5.4 kg)
-20⁰ SBS MIDA FIX BASE P 2.6 mm
-20⁰ SBS MIDA FIX ROOF P 1.5 mm
-20⁰ SBS MIDA TOP PV200 S5 PA 5.2 mm (6.7 kg)

 

Pentru detalii si oferta de pret va rugam completati formularul de contact: