skip to Main Content
Membrane Bituminoase SBS -25

Membrane bituminoase SBS -25

POLYELAST EXTRA este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P), armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea sau longitudinal.

Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelenteîmpotriva îmbatrânirii, adezivitate, elasticitate, flexibilitate la rece (-25⁰C), durabilitate.

Membranele POLYELAST EXTRA P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.

Membranele POLYELAST EXTRA PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale.

Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.

Membranele POLYELAST EXTRA P sunt fabricate cu finisaj de nisip sau folie PE pe fata superioara.

Partea inferioara a membranelor POLYELAST EXTRA este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.

Domenii de utilizare: lucrari de complexitate ridicata, acoperisuri plane si curbe pe structura metalica, lucrari hidrotehnice unde rezistenta mecanica si flexibilitatea sunt imperios necesare.

Produse
-25⁰ SBS POLYELAST EXTRA P 4.0 mm (5.2 kg)
-25⁰ SBS POLYELAST EXTRA 5 P 5.0 mm (6.5 kg)
-25⁰ SBS POLYELAST EXTRA TR 5 DESIGN PA 5.2 mm (6.7 kg)
-25⁰ SBS POLYELAST EXTRA TR DESIGN PA 4.2 mm (5.2 kg)

 

Pentru detalii si oferta de pret va rugam completati formularul de contact: