skip to Main Content
Membrane Bituminoase SBS Green

Membrane bituminoase SBS green

POLYELAST EXTRA GREEN este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P).

Masa bituminoasă este aditivată cu substanţe specifice ce impiedică penetrarea rădăcinilor in structura membranei. Aceste substanţe inglobate rezistă la temperaturi inalte, generate de incălzirea suprafeţei membranei cu flacăra, nu migrează in sol şi nu sunt spălate de apă.

Compoziţia modificată a membranei oferă proprietăţi excelente împotriva îmbătrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-25⁰C), durabilitate şi rezistenţă mecanică corespunzătoare prin armătura poliesterică folosită.

Membranele POLYELAST EXTRA GREEN P sunt fabricate cu finisaj de nisip sau folie PE pe partea superioară.
Membranele POLYELAST EXTRA GREEN PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale.

Partea inferioară a membranelor POLYELAST EXTRA GREEN este protejată cu o folie de polietilenă termofuzibilă care previne lipirea materialului când este rulat şi se topeşte în timpul termosudării cu flacără. Temperatura corespunzătoare aplicării se poate controla, urmărind dispariţia marcajului ştanţat în relief (gofratura) de pe suprafaţa de aşezare a membranei.

Utilizare: membranele POLYELAST EXTRA GREEN se utilizează la impermeabilizarea structurilor ingropate in pământ (tunele, lucrări hidrotehnice, fundaţii, gradini suspendate, etc.).

Produse
-25⁰ SBS POLYELAST EXTRA 4/1 Green P 4.0 mm (5.2 kg)
-25⁰ SBS POLYELAST EXTRA DESIGN 4/1 Green PA 4.0 mm (5.2 kg)
-25⁰ SBS POLYELAST EXTRA DESIGN 5/1 Green PA 5.0 mm (5.8 kg)

 

Pentru detalii si oferta de pret va rugam completati formularul de contact: