skip to Main Content
Termoizolatii PIR

Termoizolatii PIR

Ce este izolatia din poliuretan?
Poliuretanul se formeaza prin amestecarea unui izocianat, cum ar fi metilen difenil diizocianat (MDI) cu un amestec de polioli. Aceste componente sunt amestecate pentru a forma o matrice rigida de spuma celulara. Materialul rezultat este un polimer extrem de usor, cu proprietati superioare de izolare.

Produsele izolante, bazate pe PIR, conserva energia in locuinte si proprietatile comerciale si joaca un rol esential in lantul de aprovizionare cu alimente – mentinând produsele la temperatura adecvata in vehiculele frigorifice, dulapurile de racire si frigidere. Produsele de izolare din poliuretan joaca un rol important in abordarea unui megatrend global emergent, cum ar fi managementul energiei.

La nivel global, aproximativ jumatate din energia utilizata in viata unei cladiri este destinata incalzirii si racirii, astfel incât eficienta este o prioritate majora.

In comparatie cu alte materiale de constructie, izolatia din poliuretan are cea mai mare rezistenta termica  per o grosime data si cea mai mica conductivitate termica.

Folosirea produselor de izolatie din poliuretan in cladirile rezidentiale si comerciale ajuta la obtinerea codurilor energetice meevante, contribuie la certificarea cladirilor “verzi” si ofera confort ocupantilor cladirii.

Pentru detalii si oferta de pret va rugam completati formularul de contact: