skip to Main Content

Cu siguranta v-ati pus foarte multe intrebari in momentul in care ati inceput sa va ganditi ce usi sa alegeti pentru dotarea apartamentului sau biroului Dvs.: ce culoare, ce model, cu geam sau fara.

  • In primul rand, o usa trebuie sa ne transmita starea de siguranta, de intimitate, pe care o creeaza in momentul in care este inchisa, dar si o stare de “bine ai venit” in momentul in care o deschizi.
  • Paleta coloristica este foarte importanta si trebuie armonizata cu designul camerei unde se va monta usa respectiva.
  • La fel si materialul, el trebuie sa se potriveasca ca si textura cu cea a mobilierului si a parchetului.

Pentru a indeplini toate aceste caracteristici, este bine sa ai de unde alege.

Si cum poti face asta, daca nu avand alaturi de tine un furnizor cu o gama de peste 300 de usi in portofoliu, cum este RIKKO STEEL.

Fie ca va doriti o usa din PVC, PVC DELUXE sau Ekoshpon – pentru cei dintre Dvs. care nu cunoasteti acest termen, Ekoshpon este cel mai bun inlocuitor pentru materiale mai grele si mai scumpe; prezinta o gama larga de nuante, caracterizat prin rezistenta ridicata si calitatile estetice fine, facand astfel o posibila alegere pentru un interior modern – cu nuante de frasin, castan, arin de aur, gri, nuc premiu, wenge si multe altele, RIKKO STEEL incearca sa satisfaca cele mai variate preferinte.

Sau, va doriti o varianta de usa mai simplista? Fara probleme, va putem oferi usi pe care Dvs. sa le vopsiti in absolut orice culoare preferati.

Bineinteles, punem la dispozitia clientilor nostri si toate accesoriile necesare montarii usilor.

Daca doriti sa primiti oferta noastra completa, va rugam sa ne lasati datele de contact in formularul de mai jos, iar unul dintre consultantii nostri, va va suna in cel mai scurt timp.

* Campurile cu * sunt campuri obligatorii.